Wentelteefjes

Oer-Hollands recept voor ouderwets lekkere Wentelteefjes waar kinderen gek op zijn!

Klop het ei in een diep bord en voeg de kaneel en de melk toe.
Haal de korsten van het brood.
Haal de sneetjes een voor een door het mengsel.
Leg de sneetjes op elkaar op een ander bord.
Giet het restje van het mengel over de stapel.
Laat dit 4 min in trekken.
Bak de sneetjes in 5 min om en om.
Serveer ze met basterdsuiker.
Eet smakelijk!

08.04.2014 wentelteefjes

About Sandra

Sandra heeft een onderwijsachtergrond. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht om later te werken in het Montessori en Jenaplan onderwijs. Ook de Vrije School heeft veel invloed gehad in de kijk op kinderen. Buiten zijn in de moestuin, wandelen in het bos of koken en bakken met haar kinderen (Jan, Mees en Eden) zijn haar favoriete bezigheden. Bij het Elfenbos zorgt Sandra voor de klantenrelaties. Daarnaast volgt ze met flair de leverancierscontacten op en kiest ze de leukste en mooiste collecties uit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *